PROGRAMÁTOR/KA PLC A PRŮM. ROBOTŮ (České Budějovice)

MOTOR JIKOV Fostron a.s. nabízí v Českých Budějovicích volnou pracovní pozici "PROGRAMÁTOR/KA PLC A PRŮM. ROBOTŮ". Nástupní mzda je 35 000 – 45 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
PROGRAMÁTOR/KA PLC A PRŮM. ROBOTŮ
Obor(y):
Výroba a provoz
Obec:
České Budějovice
Mzda:
35 000 – 45 000 Kč
Směnnost:
Dvousměnný provoz
Minimální vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Adresa pracoviště:
MOTOR JIKOV Fostron a.s.
Kněžskodvorská 2277/26
37004

Další informace o volném místu

Místo výkonu práce: České Budějovice.
Zkušební doba: 3 měsíce.
Náplň práce: tvorba SW jednoúčelových strojů pro průmyslovou automatizaci v systému– Allen Bradley; komunikace se zákazníkem ohledně specifikace jeho požadavků; tvorba SW pro řízení robotů ABB.
Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání- technické obory výhodou, AJ- pokročilá znalost, praxe v oblasti, PLC programování a automatizace; ŘP skupiny "B", loajálnost vůči firmě, technickou odbornost, odolnost vůči stresu, spolehlivost, zručnost, flexibilitu a samostatnost.
Nabízíme: práci na moderních strojích a zařízeních, práci se špičkovým výpočetním systémem, dobré platové podmínky vč. sytému odměn, možnost dalšího vzdělávání a zvyšování kvalifikace.
Benefity: 5 týdnů dovolené, odměny za pracovní věrnost firmě, příspěvek na penzijní připojištění, sociální výpomoc v mimořádných životních situacích, bezúročné půjčky na bytové účely, příspěvek na závodní stravování.
Nástup: možný ihned.

Kontakt na zaměstnavatele

Novotná
Personalista
telefon: 602 355 341
email: bnovotna@mjgroup.cz

MOTOR JIKOV Fostron a.s.
České Budějovice


Poslední změna: před 1 měsícem